Novice

Ostale novice:
Nazaj Košarkarska vročica namesto poletja Naprej

Košarkarska vročica namesto poletja

  • croppedimage440440-P2
    Nepozabni vroči dnevi, dela ravno toliko, da je bilo prav in da je ostalo dovolj časa za brezskrbno igranje z malim.

Bili so nepozabni vroči dnevi, dela ravno toliko, da je bilo prav in da je ostalo dovolj časa za brezskrbno igranje z malim ob domačem bazenu, na igralih, v peskovniku. Čudovito!

Ja, res je, nisem se kopala v morju - časa za to je še dober mesec - ampak brezskrbnost lahko dosežeš tudi z ustvarjalnim dopustom doma. Sledila sem "navodilu", da je za otroka najboljše, če ima veliko časa za igro in da imajo starši dovolj časa za občudovanje njegovih izdelkov, četudi so to le peščene potičke. 

In da me sanjavost ne potegne nazaj v poletne dni (poletne temperature zgleda še nekaj časa ostajajo) je poskrbel Eurobasket. Tako bomo na Specialni olimpiadi Slovenije sodelovali s promocijsko tekmo 12. septembra v Stožicah, kjer bomo odigrali t.i. Unified košarko, pri kateri se bodo specialcem pridružile slavne osebnosti. Se že veselim, da doživim vzdušje največjega letošnjega športnega dogodka v naši deželi.

Tik pred zdajci pa sem dobila še projekt animacije in vodenja dogajanja na Kongresnem trgu, kjer bo osrednji oder z vsakodnevnim športno-glasbenim dogajanjem. O bok temu Športna zveza Ljubljane organizira promocijo ljubljanskih košarkarskih klubov, hkrati pa se bodo lahko mimoidoči preizkusili v metanju na koš. Pestro dogajanje tudi z nastopom Dunking Devilsov bo vsak dan med 10. in 19. uro. Pridite kaj vreči na koš!

Na vrh