Voditeljica in PR-ovka

Urška Kustura

Pripravljate dogodek, za katerega si želite, da bi bil prepoznaven? Celostno organiziram dogodke, povezujem dogajanje in poskrbim še za medijsko odmevnost.

  • MG4790krop
  • Kopija-od-Adria-Awards-20131
  • urska-andrejc-13
Klik!

PR storitve

Poznavanje športa, večletne novinarske izkušnje (radio, televizija, časopisi) zaokrožujem s pripravo PR člankov, urejanjem spletnih novic, organizacijo novinarskih konferenc in drugih dogodkov.

Urška Andrejec

Vodenje prireditev

Športne izkušnje na lastni koži, 10 let dela za radijskim mikrofonom in 15-letne izkušnje v povezovanju prireditev združim v odrski prireditvi ali na športnem poligonu. Dinamiko vnesem tudi družabnim prireditvam.

Urška Andrejec

Vodim tudi prireditve v angleškem jeziku.

Reference

Vodenje prireditev

PR storitve

Specialna olimpiada Slovenije

Na vrh

Novice

Ostale novice:
Nazaj Vrnjen otroški žar Naprej

Vrnjen otroški žar

  • croppedimage440440-MG3
    Bila je sproščena, srčna, takšna kot je ali takšna, kot je lahko le tu in tam!

Kot športna novinarka in napovedovalka sem se v desetletni radijski, televizijski in časopisni karieri – vse obenem, »nažrla« tekem, pač v smislu, da bi me le-te odlepile od tal in dvignile v navijaške oblake. Podobno se mi je zgodilo tudi z olimpijskimi igrami, ki so ob delu na Olimpijskem komiteju Slovenije in spoznanju, da je tudi največji športni dogodek na svetu politično in globalistično obarvan, izgubile tisti otroški žar, s katerim sem spremljala Barcelono 92, Albertville istega leta in Lillehammer dve leti kasneje … a letos so ga spet prebudile.

Ne samo zaradi tolikega števila medalj, ki si jih nihče ni upal napovedati, ampak zaradi dobre klime, ki se je širila od članov delegacije tudi na, v današnjih dneh vse preveč nergav slovenski narod. In ja, tisti trenutek, tisti ton, ko slišiš Zdravljico in na zmagovalnem odru stoji dekle, naše preprosto koroško dekle, ki se mu uresničujejo sanje. Lepa zgodba za filmarje, z vso potrebno dramatiko, vzponi in padci in navsezadnje ljubezensko zgodbo, ki zaokroža ta športni uspeh!

Zdi se, kot da bi bilo včeraj – tista njena prva zmaga v svetovnem pokalu v Soeldnu in najbrž takrat ni bilo junaka, ki bi si upal napovedati takšne uspehe, takšne zgodbe, ki so se odvile v naslednjih enajstih letih! 66 stopničk, od tega 23 zmag v svetovnem pokalu in tista pravljica lani – 2414 točk za velik kristalni globus. Pred štirimi leti dve srebrni, letos dve zlati in vsa zrelost, ki jo je prinesel zanjo zadnji olimpijski ciklus. Stati skupaj z njo na odru ob teh velikih dogodkih je posebna čast, le lani se mi je izmaknila, ko mi je bolezen preprečila, da bi se sončila v soju velike kristalne krogle. Pa je bilo letos zato toliko slajše ob tistih dvakrat 500 gramih zlata zlitih v smukaški in veleslalomski medalji. Bila je sproščena, srčna, takšna kot je ali takšna, kot je lahko le tu in tam, sicer pa mora trgati za rezultate in tam ni romantike in ni počivanja na lovorikah! No, slej ko prej upam, da se tudi ob njenem slovesu znajdeva skupaj na odru. Takrat bo poleg tiste Ne bodi kot drugi, ki je na tokratnem sprejemu tako lepo izzvenela s strani Ditke, zagotovo še kakšna druga, prav tako življenjska. 

Na vrh